Actualitat

> Reconeixements
12 octubre, 2020
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp

L’Ametller Garnatxa Negra 2018 ha estat reconegut amb medalla de plata en la categoria de negres joves; l’Ametller Xarel·lo Selecció 2019, bronze entre els blancs joves; i l’Ametller Blanc de Noirs, un un bronze en la categoria dels escumosos reserva.

10/09/2020 – La Família Ametller segueix sumant premis i reconeixements als seus vins. En aquesta ocasió, els vins de xarel·lo, garnatxa negra i l’escumós de pinot noir nascuts a les finques del Penedès han estat reconeguts amb una medalla de plata i dos de bronze en la vuitena edició dels Premis Vinari. Els vins que elaborem tan al Penedès com al Priorat tenen una llarga tradició de reconeixements en aquest concurs que anualment premia els millors de Catalunya.

Els tres vins es poden comprar a través de les botigues físiques d’Ametller Origen o de la seva pàgina web. 

Ametller Garnatxa Negra 2018. Un vi amb caràcter i personalitat.

Elaborat amb garnatxa originària de vinyes situades al nord de Vilafranca del Penedès, a la conca del riu Foix. S’obté amb verema manual després d’una acurada selecció, on esperem l’òptima maduració al cep. 

Ametller Xarel·lo Selecció 2019: La frescor, la seva columna vertebral. 

Vi elaborat exclusivament amb la varietat autòctona Xarel.lo, com a excel·lent exemple del caràcter d’aquesta terra. Les vinyes es troben a la confluència entre la zona mitjana i alta de la DO Penedés, concretament a la conca del riu Foix. Verema manual.

Ametller Blanc de Noirs: Un autèntic repte 

Elaborat amb varietat 100% Pinot Noir, a partir d’una selecció de parcel·les de la zona de l’Alt Penedès, collita manual en caixes i una delicada elaboració. És un “Blanc de Noirs” de gran finor i complexitat. 

Newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter