Actualitat

> Vins
20 abril, 2021
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp

L’Ametller Floral, Ametller Garnatxa Selecció i Clos Corriol Negre es poden adquirir en 36 botigues luxury de l’estat nord-americà 

Família Ametller consolida la seva presència a les Amèriques, i si bé ja tenia alguna referència al mercat nord-americà, ara la reforça amb l’entrada al mercat de Pennsilvània. L’Ametller Floral, Ametller Garnatxa Selecció i el Clos Corriol Negre ja estan disponibles en 36 botigues Luxury, les anomenades les Speciality Stores (botigues especialitzades) de l’estat, en les qual s’hi poden trobar productes alcohòlics que consideren premium, i entre els quals s’hi compten els vins. 

L’Estat de Pennsilvània (13 milions d’habitants, amb Harrisburg com a capital i Philadelphia com a ciutat més poblada) és un dels estats on l’alcohol només es pot adquirir a través de botigues controlades per l’Administració, l’anomenat monopoli. En aquest cas, l’organisme que controla tota l’entrada i distribució dels vins i licors a l’estat és el Pennsylvania Liquor Control Board (PLCB) i Família Ametller ja va ser donada d’alta com a proveïdor directe del PLCB al desembre de 2019. Tot i així, la Covid19 ha provocat que fins ara les ampolles no s’hagin pogut col·locar a les prestatgeries d’aquestes trenta-sis botigues. 

Totes les referències de vi que actualment disposen a Pennsilvània es poden localitzar a la pàgina web Fine and Good Spirits. Els tres vins de Família Ametller també hi estan disponibles. 

Newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter