Actualitat

> Enoturisme
12 maig, 2021
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp

La principal novetat és la incorporació d'una persona que s'encarregarà de la gestió des activitats

Família Ametller reactiva l’enoturisme al celler Joan Ametller del Priorat, i ho fa celebrant d’una banda que s’hagin relaxat els confinaments i anul·lat l’Estat d’alarma, i de l’altra, donant la benvinguda a una nova responsable de les visites. 

Marijke Elens, de nacionalitat holandesa, és llicenciada en Llengües Clàssiques per la Universitat de Leiden (Holanda). És una gran enamorada del món del vi, fa anys que viu a Catalunya i coneix bé el territori i el projecte de Família Ametller. Elens té experiència com a guia turística en diversos municipis de les comarques tarragonines, i parla sis idiomes: català, castellà, anglès, francès, holandés i alemany. En aquest sentit, les propostes enoturístiques del projecte es podran gaudir en qualsevol d’aquests idiomes. 

Pel que fa a la logística de les visites, s’activarà un sistema de reserva prèvia a través del correu electrònic enoturisme@familiaametller.com o del telèfon 676 111 718, perquè malgrat la pandèmia sembla que dona certa treva, des del celler se seguirà apostant per un enoturisme responsable i segur. D’entrada, es posa sobre la taula l’opció de reservar visites de dilluns a dissabte de manera immediata.  

Les persones interessades en visitar el celler, poden triar entre visites “al seu aire”, que donen l’opció de tastar els vins de les diverses gammes del celler; o visites guiades que varien entre l’Essencial (amb tast i explicació del projecte), A Fons (inclou també una visita a les vinyes) i Prèmium (on també hi participa el fundador del projecte, Joan Ametller). 

Trobareu tota la informació i detall de l’oferta, seguint aquest enllaç.

Newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter